Ring til mig idag på tlf. 27 79 69 60

Mød indehaveren

Inger Reinholdt Knudsen

Sygeplejerske og indehaver af Patient Bisidder

Nogle af mine vigtigste kompetencer er at jeg er rummelig og imødekommende. Jeg har en god intuition og er empatisk. Vigtige kompetencer du og dine pårørende vil have god gavn af hvis du beder mig om hjælp.

Jeg er rigtig god til at lytte, er opsøgende og målrettet. Og så er jeg god til at kommunikere og danne mig et overblik.

Jeg ser mennesket som en helhed, så jeg er interesseret i dine værdier og alle dine menneskelige behov. Jeg vil gøre mit til at du og dine pårørende oplever sammenhæng og forstår hvad der foregår.

Sygeplejerske med 19 års bred erfaring

Arbejdet på:

  • Glostrup Hospital som intensivsygeplejerske (5 år)
  • Rigshospitalet som neonatalsygeplejerske (7 år)
  • Hvidovre Hospital som anæstesisygeplejerske (7 år)

Har på baggrund af de forskellige ansættelser og uddannelser kendskab til en bred vifte af hospitalsspecialer. Blandt andet mave- tarmsygdomme, kvindesygdomme, led- og knoglesygdomme, lungesygdomme, diabetes og blødersygdomme samt kikkertundersøgelser, scanninger og smertebehandling. Derudover, har jeg personlig erfaring med kræft i familien og derfor erfaring med processen for at blive godkendt til fase 1 enheden på Rigshospitalet - afdelingen for forsøgsbehandlinger med de allernyeste kræftlægemidler.

Jeg er uddannet projektleder fra DTU.

Arbejdet i Novo Nordisk (12 år) som projektleder på kliniske forsøg med lægemidler samt arbejdet med bivirkningsrapporter inden for diabetes og blødersygdomme.

Resumé

Gennem min opvækst har jeg lært, at man skal yde førend man kan nyde og oplevet, at det at hjælpe andre gav anerkendelse. Så det at yde omsorg og hjælpe andre har altid givet mig glæde og energi.

Som sygeplejerske har jeg erfaret, at det bestemt ikke altid er let for patienter og pårørende at navigere i det danske sundhedssystem. Da jeg mistede min søster, som døde af kræft, oplevede jeg selv, hvilken betydning det havde, at jeg var der. Jeg var den der forstod og huskede, hvad der blev sagt, fik stillet de rigtige spørgsmål, og jeg var tovholderen i hendes sygdomsforløb.

Både min søster og hendes familie sagde flere gange - "hvor er det godt vi har dig".

Fordelen at have en, der kender systemet indefra, samt mine kerneværdier retfærdighed og lighed, som stammer fra min barndom og ungdom, samt min glæde ved at hjælpe andre, fik mig til at tage beslutningen, at starte firmaet Patient Bisidder.

Brug for hjælp?

Kontakt Patient Bisidder for en uforpligtende snak om dit/jeres behov på