Ring til mig idag på tlf. 27 79 69 60

Hjælp til sygdomsforløb

Hvis man er hårdt ramt af sygdom, kan det være svært at få det hele med, når lægen fortæller om ens sygdomsforløb. Uanset hvad man fejler, er det overvældende at skulle se sit sygdomsforløb i øjnene og modtage mange informationer om sygdom, behandling og meget andet. Den samme overvældende følelse rammer også ofte de pårørende. Netop derfor kan der i nogle tilfælde være behov for et ekstra sæt ører, der sørger for at høre og huske de mange vigtige informationer, der bliver givet af lægen, og som du midt i virvaret af at være syg eller pårørende ofte kan komme til at glemme eller overhøre.

Jeg er rummelig, god til at lytte, og jeg ved, hvordan det er at være pårørende til en alvorligt syg. Jeg tilbyder hjælp til både pårørende og patienter, der er ramt af alvorlig sygdom, hvad end det drejer sig om et kræftforløb, sklerose eller andet.

 

At være bisidder - min funktion

Et sygdomsforløb ser sjældent ens ud for forskellige patienter, og derfor vil vi også løbende vurdere dine og dine pårørendes behov til min hjælp. Jeg står til rådighed og hjælper dig i det omfang, du har brug for.

Jeg fungerer både på timebasis med hjælp til at forstå en journal, til forberedelse på et lægebesøg eller eventuelt til at forberede pårørende til at besøge intensive patienter. Derudover taler jeg med dig og dine pårørende om de ting, der kan være svære i forbindelse med et sygdomsforløb, og jeg går med til de lægesamtaler, du ønsker mig ved. Jeg tilbyder hjælp til sygdomsforløb i Stenløse og omegn.

 

Reglerne for bisidderhjælp

Med min sundhedsfaglige uddannelse, kender jeg sundhedsvæsnet, og jeg kan derfor tilbyde en kyndig vejledning igennem det system, der ofte kan virke utrygt og forvirrende for personer i et sygdomsforløb.

I forbindelse med min bisidderhjælp er der ingen krav til visitation, og der findes ingen grænse for, hvem jeg må hjælpe. Det er altid din ret som patient at have en bisidder med til møder i sundhedssystemet, dog er det en god idé at give den pågældende afdeling besked derom. 

 

Brug for hjælp?

Kontakt Patient Bisidder for en uforpligtende snak om dit/jeres behov på